Delice Corner este magazinul tau cu delicatese sanatoase. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON.     +4 0733.888.399

Ultimele comentarii
elena
Vrem retete cu trufe, ca sa stim sa le gatim! Mersii!
Iris
Trufele inspira iar ceaiurile desavarsesc povesti de dragoste!!:)

De ce sa bem juice si sa nu mancam fructele si legumele ca atare?

Aceasta este prima intrebare pe care mi-am pus-o si eu, mai ales ca eram constienta ca intr-un juice cantitatea de glucide era destul de mare.

Si apoi am inceput sa gasesc raspunsurile:

- Pentru ca pur si simplu noi nu mancam o cantitate suficienta de fructe si legume proaspete. Si asta din varii motive: nu stim sa le integram in meniu, nu ne plac sau pur si simplu nu suntem obisnuiti sa le consumam. Si noi ar trebui sa ne hranim in proportie de 88% cu alimente de origine vegetala, cat mai multe dintre ele nepreparate termic.

Citeste mai multe

De ce Juice Corner

Sunt preocupata de mai multi ani de un stil de viata sanatos, dar dupa ce am devenit mama am aprofundat cunostintele despre nutritie, hidratare si miscare. Pentru ca eu m-am convins de puterea magica a sucurilor de a ne tine sanatosi - testez de ceva timp pe cei din jurul meu si pe mine J - m-as bucura ca acest dar al naturii sa fie mai cunoscut de cat mai multa lume si sa fie si inclus in viata noastra de zi cu zi. O parte din activitatea mea este pusa in slujba acestui obiectiv, pentru ca sunt convinsa ca preventia este cel mai bun tratament.

 

Citeste mai multe