Cafea Delicatese Florescu

La 7 iulie 2010, in ciuda crizei economice, Gheorghe Florescu a reusit sa-si implineasca visul de-o viata. A deschis, impreuna cu familia sa, primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, reinnodand cea mai buna traditie a vechilor cafegii armeni, din punctul in care o lasase, fara voia lui, in urma cu 25 de ani.
Pentru Gheorghe Florescu, pregatirea cafelei pentru clientii sai este o adevarata religie, ale carei ritualuri le respecta cu sfintenie in fiecare zi, pentru ca numai asa cafeaua iese "sublima", singura cafea care ii satisface exigentele de maestru in arta cafelei.
Intim si prietenos, Delicatese Florescu te imbie cu aromele irezistibile ale celor mai bune si mai rare cafele din lume, proaspat prajite la cea mai performanta masina de prajit a momentului, chiar de catre Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucurestiului de altadata, conform celor mai inalte standarde ale mentorului sau armean Avedis Carabelaian, fost furnizor al Casei Regale a Romaniei.
Despre cafeaua de la dl. Florescu noi am auzit acum 3 ani de la un prieten bautor de cafea buna si amator de povesti savuroase. Suntem onorati sa avem si noi in e-shop-ul nostru cafeaua atent selectata de dl. Florescu, care iubeste aceasta bautura de atatia ani, cu o pasiune molipsitoare.

Ordine:
Afiseaza:
Cafea organica Irma Torres Forte
Blandetea armonioasa a cafelei Guatemala Antigua organica, renumita pentru parfumul sau consistent c..
Cafea organica Irma Torres Matinal
Este un melanj excelent care are la baza cea mai buna cafea mexicana biologica, extrem de apreciata ..