Cafea Guido

Pe cei de la Guido i-am cunoscut intamplator, intr-o zi de vara, anul acesta. Am luat un capucino de la ei, care mi s-a parut suuper gustos. Nu sunt o bautoare de cafea impatimita de cafea, recunosc ca prefer ceaiul si ca prefer sa ma inviorez natural dimineata, fara alte stimulente decat odihna de peste noapte . Totusi am baut cafea in multe locuri si cafeaua lor mi-a atras atentia intr-un mod deosebit si m-a determinat ca peste cateva zile sa vin la o degustare organizata de ei, pentru a afla o parte din secretele cafelei.
Am inteles cat de mult conteaza toate detaliile – cam ca la ceai, de altfel – de la productia, culegerea, procesarea si ambalarea cafelei, pana la felul cum este prajita, macinata si apoi preparata.
Bineinteles ca toate informatiile celor de la Guido despre cafea se reflecta in calitatea deosebita a cafelelor pe care au ales sa puna numele Guido.
Tocmai pentru ca am fost atat de incanta, mi-am dorit ca si voi, dragii nostri, in caz ca nu ati aflat deja de ei sa aflati si sa aveti posibilitatea sa cumparati aceasta cafea incantatoare, alaturi de alte bunatati, alese cu la fel de mare grija si prezente in e-shop-ul nostru.
Cum se descriu cei de la Guido?
„Guido este magazin de cafea de specialitate, prajitorie si scoala de cafea.
Am unit sub acelasi acoperis intregul proces de obtinere al unei cafele de calitate, pentru a va ghida in descoperirea reperelor pentru degustarea, prepararea si aprecierea unei cafele exceptionale.

Pasiunea este ingredientul nostru secret, cel care ne-a motivat sa câstigam competitii de cafea nationale si locuri fruntase in cele mondiale, sa construim si sa impartasim viziunea noastra prin educatie si experienta acumulata in aceasta directie de-a lungul anilor.

La Guido selectam cu grija originile de cafea, iar pentru fiecare dintre ele testam si alegem un profil de prajire care sa evidentieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvaluie in ceasca fiecaruia. De asemenea observam, testam si apoi recomandam perioada optima de maturare a cafelelor noastre, respectiv numarul de zile de la prajire in care boabele isi dezvaluie buchetul cu claritate si eleganta.
Entuziasmul, aprecierea calitatii, setea de nou, atentia la detalii si determinarea ne motiveaza sa fim intr-o continua evolutie.
Telul nostru este de fi o sursa de cafea proapat prajita, superioara, acompaniata de inovatie, experienta si educatie. ”
Va invitam sa explorati lumea cafelei de inalta calitate, degustand cafelele Guido!

Ordine:
Afiseaza:
Brazilia Sertãozinho
note de cacao si ciocolata corp abundent si plin Buchetul este clasic, cu note clare de ciocolata ..
Columbia la Sierra y Paez
note de alune de padure si migdale  corp abundent si plin Buchetul este elegant si confortabi..
Costa Rica Alma Negra
note de fructe uscate natural  corp abundent si plin Buchetul este distins, rar, cu not..
Costa Rica Licho
note de ciocolata, migdale si scortisoara corp mediu si cremos Buchetul este sofisticat, cu note p..
El Salvador Buenos Aires
note de alune de padure invelite in caramel corp mediu si cremos Aciditate delicata de lamaie, cre..
Ethiopia Kochere
note de fructe de padure corp delicat si suculent Ethiopia Kochere este o cafea rara, cu un buchet..
Guatemala Cerro de Oro
note de zahar brun si caramel  corp mediu si cremos Buchetul este armonios, cu note de zahar ..
Kenia Karinga
note de citrice si coacaze negre  corp mediu si cremos Buchetul este dinamic, clasic Kenyan c..
Sulawesi Tana Toraja
note ierboase, lime si condimente  corp abundent si plin Buchetul este aparte, cu note ierboa..