Ceaiuri

Ceaiuri minunate - o pasiune pe care si Jenier si noi, cei de la delicecorner.ro, o impartasim! Poate si acesta este unul dintre motivele pentru care am ales sa va oferim ceaiuri Jenier!

Exista atat de multe tipuri de ceaiuri disponibile provenite din toate colturile lumii, astfel alegerea si testarea unor arome minunate si atat de diferite este o adevarata delectare.

Daca nu sunteti prea siguri de unde sa incepeti, am adaugat un mod interesant prin care va puteti selecta ceaiurile alegand in functie de momentul zilei cand doriti sa il consumati sau de cantitatea de cofeina continuta. De asemenea, in descrierea fiecarui tip de ceai mai gasiti un mod distractiv care va poate ajuta la alegere – starea pe o care vi-o da respectivul ceai si o descrierea detaliata a aromei. Este usor de utilizat, grozav pentru a va juca si folositor pentru a va ajuta sa explorati o lume a ceaiurilor!

Calitatea ambalajelor Jenier

Echipa Jenier se straduieste foarte mult sa cumpere ceai de cea mai buna calitate, care a fost cules in momentul optim, deci straduinta la fel de mare pentru a fi siguri ca ceaiul Jenier ajunge la tine cat de proaspat se poate are foarte mult sens.

Ceaiuri premium pastrate proaspete ca in momentul culesului

Cum se reuseste acest lucru?

Peste 80% din ceaiurile Jenier sunt ambalate in azot si sigilate sub vid chiar pe domeniile de ceai de unde acestea provin (cititi aici mai multe despre ambalajul in azot). Prin acest remarcabil proces, oxigenul este scos din punga, pentru a pastra ceaiul oferit la fel de proaspat precum era in primele ore de la culegere, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite a ceaiurilor Jenier. De altfel, din preocuparea celor de la Jenier pentru a obtine cel mai bun ambalaj pentru ceaiul lor s-a nascut tehnologia JenFresh, la care au lucrat o lunga perioada de timp.

Ceaiurile astfel pastrate au un termen de valabilitate mai lung, mentinandu-se proaspete aproape 2 ani din momentul ambalarii (daca nu sunt deschise), iar impactul packaging-ului asupra mediului este redus la minim.

Desi se pune foarte mult accentul pe calitate, partenerii nostri nu lasa de-o parte nici etica, ei alegand sa lucreze doar cu furnizori care au aceleasi valori ca ei. Pentru ca exista multe plantatii cu ceai unde sunt medii de lucru diferite, a caror monitorizare ar fi foarte dificila pentru o companie independenta de ceai ca Jenier, acestia au ales sa cumpere toate ceaiurile prin membri ai Parteneriatului Etic pentru Ceai, organizatie care lucreaza cu toate tipurile de actori implicati in aceasta industrie – de la producatori de ceai, pana la companii care le distribuie in lumea intreaga. Principalul obiectiv al ETP este acela de a asigura promovarea unei industrii a ceaiului care este nu numai sustenabila economic, ci si din punct de vedere social si al mediului.