Filtrare
  • Ambalaj
  • Dimensiune
  • Momentul zilei
  • Tip
  • Nivel cofeina
Filtre
Ceai breakfast

Ceaiurile breakfast incluzand aici English, Irish si Scotish sunt printre cele mai populare ceaiuri din lume. Cu toate acestea, ele reprezinta mult mai mult decat o modalitate foarte buna de a incepe ziua. Ceaiuri Breakfast pot fi savurate la orice ora si nu dezamagesc niciodata in privinta aromelor oferite.

Aceste ceaiuri sunt produse dintr-un amestec traditional al unora dintre cele mai de calitate ceaiuri negre din intreaga lume. Ceaiurile de Assam, de Ceylon si din Kenya sunt de obicei amestecate pentru a produce aceasta bautura minunat de robusta, care poate fi savurate intr-o varietate de moduri. Acest mix este ideal pentru cei carora le place sa se bucure de ceaiul lor cu lapte si zahar, desi gustul si aroma sa nu are neaparat nevoie de nimic in plus pentru a fi savurata.

Cheia sta in calitatea frunzelor care sunt folosite pentru a produce fiecare ceai Breakfast. Gama de arome produse de diferite amestecuri este mare, asa ca te invitam sa explorezi aceste minunate ceaiuri, pentru a-l gasi pe cel care se potriveste cel mai bine gusturilor tale.

Ordine:
Afiseaza:
Ceai negru English Breakfast
Un ceai negru perfect pentru micul dejun, care intr-adevar iti va lumina diminetile. Cu caracte..
Ceai negru Irish Breakfast
Daca va place sa va incepeti ziua cu o cana de ceai bun si puternic, acest Irish Breakfast este exac..
Ceai negru Mayfair English Breakfast
Ceaiul Mayfair English Breakfast este cu siguranta un ceai de inalta clasa, savuros, de care sa te b..
Ceai negru Scottish Breakfast
De la un ceai Scottish Breakfast nu te-ai putea astepta la nimic altceva decat sa fie un ceai cu car..