Ciocolata Zotter

ZOTTER

Ciocolata austriaca Zotter este printre foarte putinele ciocolate organice & fair trade produse in Europa de la boabele de cacao la tableta (bean-to-bar). In iunie 2014, reputata publicatie Financial Times a nominalizat Zotter ca fiind UNA DINTRE CINCI CELE MAI BUNE CIOCOLATE DIN EUROPA. Totodata, Zotter a fost catalogata intre cele mai bune ciocolate din lume cu mai multe varietati, printre care ciocolata cu capsuni (locul II in lume) sau ciocolata cu lapte 50% (locul I in lume), in cadrul singurei enciclopedii a ciocolatei ce inventariaza si analizeaza sute de producatori din toata lumea (DER SCHOKOLADENTESTER de Georg Bernardini).

BIO & FAIR TRADE & GREEN

Zotter nu numai ca nu foloseste nici un fel de colorati, conservati sau arome artificiale, dar utilizeaza exclusiv ingrediente bio, primordial de la producatori locali, utilizeaza exclusiv surse de energie regenerabile, transport ecologic si chiar hartie si cerneluri eco-friendly pentru ambalaje. Asa intelege Zotter sa multumeasca naturii pentru minunile pe care natura i le daruieste in fiecare tableta de ciocolata!

Pe eticheta ciocolatei veti observa atat marca BIO cat si marca FAIR TRADE. La descrierea ingredientelor, producatorul indica faptul ca acestea provin DIN SURSE CERTIFICATE BIO, respectiv fiecare ingredient are ca sursa un producator, o ferma, o cultura CERTIFICATA BIO conform standardelor din tara de provenienta. De exemplu, laptele utilizat de Zotter, precum si produsele din lapte (smantana, branza) sunt furnizate de fermieri din Alpi si sunt transportate de pe munte cu o telecabina dedicata.

Marca FAIR TRADE arata ca Zotter a aderat la principiile comertului echitabil, ce lupta impotriva exploatarii fortei de munca din tarile aflate in curs de dezvoltare. Acest lucru inseamna ca boabele de cacao si alte ingrediente exotice sunt cumparate DOAR DE LA CULTIVATORI LEGAL INREGISTRATI, CERTIFICATI BIO si CARE NU EXPLOATEAZA FORTA DE MUNCA REPREZENTATA DE COPII.

Ordine:
Afiseaza:
 Ciocolata Labooko Peru 100% ( 2 tablete)
Ciocolata Zotter neagra organica cu continut de cacao 100% Ciocolata neagra nobila, 100% cacao Na..
Ciocolata Labooko goat’s milk (2 tablete)
Ciocolata Zotter neagra cu 65% cacao si lapte de capra. Ingrediente: masa de cacao min. 65%, ..
Ciocolata Mitzi Blue Afrika (disc)
Ciocolata Zotter organica neagra 68% si alba cu stafide Ciocolata neagra 68% decorata cu sta..
Ciocolata Mitzi Blue banana coffee & pom-pom (disc)
Ciocolata Zotter organica cu banane, cafea si ciuperci coama leului Ciocolata cu cafea, un mijloc..
Ciocolata Mitzi Blue blueberry fields (disc)
Ciocolata Zotter organica cu coacaze, afine, catina Infuzie de pasiune: un disc de afine, in mijl..
Ciocolata Mitzi Blue nutmix (disc)
Ciocolata Zotter organica cu nuga de Acaju si alune   Nuga de alune combinata cu c..
Ciocolata Mitzi Blue rock’n’roses (disc)
Ciocolata Zotter organica cu frisca, zmeura si petale de trandafiri  Un mix de ciocolat..
Ciocolata Mitzi Blue white goddess (disc)
Ciocolata Zotter alba organica cu boabe tonka Ciocolata alba cu boabe de tonka si un fin gust de ..