Din fericire, acum gasim online aproape tot ce ne dorim. De ce am mai deschide inca un magazin online, cand exista deja atat de multe?

Aceasta este si intrebarea pe care ne-am pus-o si noi, fetele de la Delice Corner - Rodica si Claudia - , dupa discutiile pline de entuziasm despre produsele minunate si de foarte buna calitate pe care am vrea sa le facem accesibile online, fie ca este vorba de bunatati fabricate in Romania mai putin cunoscute sau de marci cu care luasem deja contact in calatoriile noastre in afara tarii.

Si incet, incet, am aflat raspunsul:

pentru ca ne plac preparatele gustoase, dar autentice si sanatoase, pe care le selectam cu multa dragoste dar si rigoare de mame (familiile noastre fiind primii consumatori ai produselor Delice Corner)

pentru ca ne dorim sa impartasim cu voi bunatatile existente in coltisorul nostru cu delicii,

pentru ca suntem intr-un proces permanent de cautare de noi bunatati sanatoase si gustoase nu numai in afara tarii, ci si in Romania, deci la noi pe site nu o sa te plictisesti niciodata :),

pentru ca facem totul cu pasiune, entuziasm si grija si aceste lucruri se vor simti, cu siguranta, pana la tine, chiar daca, cu cei mai multi dintre voi, nu ne vom cunoaste fata in fata.

Suntem mandre de specialitatile din trufe, Delizie di Matilde, aduse dintr-o fabricuta cu traditie din Italia, care ofera multiple beneficii de sanatate – sunt un fantastic imunomodulator si imunoprotector - dar si un gust rafinat si deosebit mancarilor voastre.

Ceaiurile Jenier Teas , aduse dintr-o tara cu istorie in comercializarea si consumul ceaiurilor – Scotia - , sunt de o inalta calitate, fiind atent selectionate de maestrii ai ceaiului din intreaga lume si impachetate in vid, fara oxigen, in cea mai mare parte a lor,  chiar acolo unde sunt culese, pentru a pastra aroma si gustul autentice.

Avem cate un cuvant de spus despre fiecare din produsele noastre, fie ele din Romania sau din afara tarii – pentru ca daca le-am ales inseamna ca suntem foarte mandre de ele -, dar va lasam si pe voi sa le descoperiti, explorand coltul nostru cu bunatati.

Pe blogul nostru va povestim despre fiecare categorie de produs pe care il avem, pentru ca sa aveti toate informatiile de care aveti nevoie pentru un consum optim al lor.