Juice Corner

Va oferim 3 juice-uri si 3 smoothie-uri care sa va ajute sa fiti intr-o stare de sanatate cat mai buna.
Juice-urile si smoothie-urile pregatite au diverse beneficii pentru starile variate in care ne aflam – fie ca ne simtim slabiti, ca avem febra sau pur si simplu ca am bea ceva bun si sanatos, in loc de un desert.
Pentru fiecare produs am oferit detalii despre beneficiile oferite, iar pe blogul nostru avem o serie de articole despre juice-uri, in care ne dorim sa va dam cat mai multe informatii despre aceasta licoare gustoasa si despre maniera in care ne poate imbunatati starea de sanatate.
Sucurile Juice Corner sunt presate la rece, astfel fructele si legumele nu se oxideaza, pastrand o cantitate de pana la 5 ori mai mare de nutrienti si enzime fata de sucul obtinut printr-un aparat centrifugal.
In aceste conditii, sucul se poate consuma in 48 de ore, daca este tinut la frigider si de preferinta la intuneric. Totusi, noi recomandam sa il beti cat mai proaspat, pentru ca astfel beneficiati de cat mai multi nutrienti.
Urmarim sa folosim ingrediente de sezon, unele organice si in cea mai mare parte achizitionate de la furnizori locali – evitam pe cat se poate supermarket-urile. Pentru laptele vegetal, migdalele sunt organice, iar soia provine de la o manastire din Cluj. Ambele sunt preparate de noi din ingredientele neprocesate, carora de adaugam apa. Merele sunt organice si la fel si kale, in limita stocului de care dispun furnizorii nostri.
Livrarile se fac deocamdata doar in Bucuresti. Sucurile ajung la voi in maxim 30 de ore de la comanda, obiectivul nostru fiind sa vi le livram cat mai repede dupa presarea legumelor si fructelor. 

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.