Trufe

Va invitam sa va bucurati de o gama larga de produse pe baza de trufe – de la cele comune pana la cele mai valoroase – fie simple conservate, sau sub forma de sosuri, condimente, specialitati ori in combinatii neasteptate cu produse dulci – marca italiana Delizie di Matilde.

Trufele intregi sau felii sunt atent conservate fie in saramura fie in ulei de masline extra-virgin creand o linie de produse perfecte pentru bucataria elaborata, rafinata. Datorita frumusetii si a gustului delicat si parfumat, aceste produse sunt ideale pentru desavarsirea oricarui fel de mancare.

Sosurile “Delizie di Matilde” sunt intr-o gama foarte variata, cu un continut mai mare sau mai mic de trufe, in combinatii cu diverse legume cum ar fi ciuperci, anghinare, rosii sau masline negre si pot fi incorporate in multe retete de la cele mai simple omlete pana la cele pe baza de carne, paste sau risotto. Se pot consuma, de asemenea, in aperitive ca si umpluturi sau pe bruschete.

Produsele pe baza de ulei de masline extra-virgin sau otet balsamic si specialitatile pe baza de unt sau parmezan sunt ideale pentru a condimenta si parfuma diferite feluri de mancare.

Si pentru ca inainte de orice siguranta alimentelor este pe primul plan, produsele “Delizie di Matilde” sunt realizate in conformitate cu normele HACCP – Hazard Analysis and Critical Control Points - (Regulamentul CE 852/2004).

“Delizie di Matilde” a mers chiar mai departe si cu multa creativitate a combinat aroma intensa a trufelor cu dulceata mierii sau a bomboanelor de ciocolata, pentru a va oferi astfel un contrast absolut incantator.

Si pentru a putea impartasi cu cei dragi, intr-un mod placut, pasiunea pentru trufe, “Delizie di Matilde” va ofera  o gama de cadouri gata ambalate, dar si cateva accesorii potrivite pentru orice ocazie sau eveniment.